المش
فهو السائل اللي الجبنة بتكون موجودة فيه
يشبه اللبن في القوام تقريبا وهو اصلا بيكون عبارة عن لبن وملح وفلفل شطة وقشر يوسفي وعصفر ومورتة (اللي هي الجزء المالح اللي بيتبقى من السمن البلدي لما نسيحه )
والمش والجبنة دي بيكونوا محفوظين لفترات طويلة في .زلعة (وعاء من الفخار) ممكن تقعد سنة او اكتر وكل ما تقعد اكتر المش بتاعها يكون اجمل ...
انا جوعت
مع ارق امنيات
الحاج
احمد شعبان رجب
منشاة سلطان-منوف-منوفية
اغلب اهتمامات من يدخل النت تكون للمرح والترفية وقليل من يبحث عن علم ينفع ومعرفة تفيد
بحب مصر000
فى الزحمة000
فى اللمة000
فى ناسها الطيبين000
فى لون الطين000
فى علو برجها000
فى سمار اهلها000
بحبك يامصر000